سیستم های حفاظتی و نظارتی

صفر تا 100 فریم ریت

 فریم ریت چیست؟

آن کتاب‌های کوچک باحال را به خاطر دارید که در هر صفحه یک صفحه کاغذ یک تصویر داشت، و وقتی صفحات را سریع ورق می‌زنید، به نظر می‌رسد که تصویر حرکت می‌کند؟

ویدیو ها هم به این صورت است. چه دیجیتال باشد و چه فیلم، یک ویدیو اساساً مجموعه‌ای از تصاویر ثابت است که وقتی به ترتیب با سرعت خاصی مشاهده می‌شوند، توهم حرکت را ایجاد می‌کنند. هر یک از این تصاویر “قاب” نامیده می شود.

شروع کار با ویدیو می تواند کمی ترسناک باشد، به خصوص زمانی که اصطلاحات فنی زیادی مانند فریم ریت یا فریم در ثانیه می شنوید.

حتی اگر در مورد فریم ریت شنیده باشید، دانستن اینکه چه چیزی برای ویدیوهای شما بهترین است ممکن است سخت باشد. به هر حال، فاکتورهای زیادی برای انتخاب فریم ریت وجود دارد.

خوشبختانه برای شما، در این راهنمای مبتدیان، ما تعریف نرخ فریم چیست و چرا اهمیت دارد را توضیح می دهیم. بنابراین، برای جمع بندی، در اینجا چیزی است که ما در مورد آن بحث خواهیم کرد:

بنابراین، نرخ فریم، سرعتی است که آن تصاویر با آن نشان داده می‌شوند، یا اینکه با چه سرعتی کتاب را ورق می‌زنید. معمولاً به صورت «فریم در ثانیه» یا FPS بیان می‌شود. در ساده ترین عبارت، فریم در ثانیه به این معنی است که چند فریم در یک ثانیه ویدیو فشرده می شود. بنابراین، اگر ویدیویی با سرعت 24 فریم در ثانیه ضبط و پخش شود، به این معنی است که هر ثانیه از ویدیو 24 تصویر ثابت متمایز را نشان می دهد.

در ادامه به سوالات زیر به صورت دقیق پاسخ میدهیم پس همراه ما باشید.

نرخ فریم چیست؟

چرا نرخ فریم اهمیت دارد؟

چگونه بهترین نرخ فریم را برای ویدیوی خود انتخاب کنم؟

انواع مختلف نرخ فریم چیست؟

چرا فریم ریت مهم است؟

 فریم ریت می تواند تاثیر زیادی بر سبک و تجربه تماشای یک ویدیو داشته باشد. فریم ریت های  مختلف تجربه‌های متفاوتی را برای مشاهده به همراه می‌آورند، و انتخاب فریم ریت اغلب به معنای فکر کردن در مورد عوامل متعددی است، مانند اینکه چقدر می‌خواهید ویدیوتان واقعی به نظر برسد و اینکه آیا قصد دارید از جلوه‌های حرکت آهسته یا حرکت تاری استفاده کنید.

به عنوان مثال، فیلم‌های سبک هالیوودی معمولاً با سرعت 24 فریم در ثانیه نمایش داده می‌شوند، زیرا این نرخ فریم مشابه آنچه ما جهان را می‌بینیم است و ظاهری بسیار سینمایی ایجاد می‌کند. ویدیوهای زنده یا ویدیوهایی با حرکت زیاد، مانند رویدادهای ورزشی و ضبط بازی‌های ویدیویی، اغلب دارای نرخ فریم بالاتری هستند، زیرا اتفاقات زیادی در یک زمان رخ می‌دهد – این حرکت را صاف و جزئیات را واضح نگه می‌دارد.

در همین حال، افرادی که GIF های متحرک ایجاد می کنند، اغلب جزئیات را فدای اندازه فایل کوچکتر می کنند و فریم ریت پایینی را انتخاب می کنند.

 فریم ریت با سرعت فیلم متفاوت است، اما به هم مرتبط هستند. می‌توانید سرعت ویدیوی خود را هنگام ویرایش آن تغییر دهید، بهترین کار این است که فیلم را با فریم ریت دلخواه خود ضبط کنید.

رایج ترین فریم ریت ویدیو

هر شکل هنری استانداردهای خود را دارد و در دنیای ویدیو، فریم ریت در تجربه تماشای اصلی بوده است. از نظر تاریخی، این استانداردها نه تنها از تصمیمات هنری، بلکه از ملاحظات فنی و عملی نیز تکامل یافته اند.

دنیای سینما خیلی زود به استانداردهای خود رسید. فیلم‌ها با تمایل خود به تقلید از حرکات واقعی، تصمیم گرفتند فیلم را با سرعت 24 فریم بر ثانیه ضبط کنند و آن را با سرعت 48 فریم در ثانیه یا 72 فریم بر ثانیه نمایش دهند، زیرا این روشی است که چشم ما به طور طبیعی حرکت را پردازش می‌کند. این استاندارد آزمون زمان را پس داده و عمیقاً در میراث صنعت فیلم ریشه دارد.

در مقابل، پخش‌کننده‌های تلویزیون مجبور بودند با محدودیت‌های فنی مربوط به استانداردهای قدرت، که بر فریم ریت استفاده‌شده تأثیر می‌گذاشت، مبارزه کنند. این منجر به تغییرات منطقه ای بر اساس مشخصات برق کشورهای مختلف شد.

به سرعت به امروز بروید و فناوری افق را گسترده تر کرده است. تجهیزات فیلمبرداری مدرن به فیلمسازان و فیلمبرداران این امکان را می دهد که فراتر از فریم ریت های سنتی کاوش کنند، به ویژه هنگامی که به دنبال جلوه های بصری خاص یا تکنیک های داستان سرایی هستند.

در اصل، در حالی که فریم ریت های رایجی وجود دارد که صنعت به آن تکیه می کند، انتخاب نهایی اغلب بر روی ترکیبی از قصد هنرمند و خواسته های فنی پروژه است.

بهترین فریم ریت ویدیو چیست؟

چیزی به نام «بهترین» نرخ فریم وجود ندارد. همانطور که گفته شد، نرخ فریم های مختلف نتایج متفاوتی را به همراه دارد، بنابراین انتخاب بهترین به معنای انتخاب گزینه ای است که بهترین تناسب را با آنچه می خواهید ایجاد کنید.

اگرچه فریم ریت مفهومی نسبتاً ساده است، اما بحث‌های زیادی در مورد این که نرخ‌ها بهترین تجربه مشاهده را ارائه می‌کنند وجود دارد، و تحقیقاتی وجود دارد که تقریباً برای هر فریم ریتی مناسب است.

سبک / رئالیسم

 فریم ریت یک ویدیو به شدت بر ظاهر و احساس آن تأثیر می گذارد، که به نوبه خود تعیین می کند که ویدیو چقدر واقعی به نظر می رسد. این مفهوم مستقیماً با نحوه دیدن ما از جهان ارتباط دارد.

هنگامی که ما حرکت را می بینیم، مانند فردی که توپ را پرتاب می کند یا ماشینی که در حال رانندگی است، طبیعتاً مقدار مشخصی از تاری حرکت را می بینیم. در حالت ایده‌آل، نرخ فریمی که انتخاب می‌کنید این تاری حرکت را تقلید می‌کند و تجربه را تا حد امکان واقعی نگه می‌دارد.

فریم ریت

زمان استفاده از فریم ریت های مختلف

اکثر محتوای ویدیویی از فریم ریت استاندارد 24 فریم بر ثانیه استفاده می کنند، اما چه زمانی از فریم ریت بالاتر یا فریم ریت کمتر استفاده می کنید؟ بستگی به آنچه می خواهید ضبط کنید یا افکت هایی که می خواهید در کار خود بگنجانید دارد.

24 فریم در ثانیه: این استاندارد برای فیلم‌ها و نمایش‌های تلویزیونی است، و مشخص شد که حداقل سرعت مورد نیاز برای فیلم‌برداری و در عین حال حفظ حرکت واقعی است. حتی اگر فیلمی با نرخ فریم بالاتر فیلمبرداری شود، اغلب با سرعت 24 فریم در ثانیه تولید و نمایش داده می شود.

30 فریم بر ثانیه: همانطور که گفته شد، این استاندارد از روزهای اولیه برای تلویزیون بوده است و با وجود اینکه تولیدکنندگان به سمت 24 فریم بر ثانیه سینمایی حرکت می کنند، همچنان به طور گسترده استفاده می شود. ویدیوهایی با حرکت زیاد، مانند ورزش، اغلب از فریم های اضافی در ثانیه بهره می برند.

60 فریم در ثانیه: با رواج بیشتر رزولوشن ویدیوی 4K، مخاطبان بیشتری به این FPS معرفی شده‌اند. رزولوشن 4K امکان نمایش نرخ فریم بالاتر را فراهم می‌کند و تصویری با جزئیات شگفت‌انگیز و واقعی به فیلم می‌دهد. اگر می‌خواهید یک بازی ویدیویی ضبط کنید، عالی است، این نرخ فریم نیز نرمی عمل را افزایش می‌دهد.

120 فریم بر ثانیه و بالاتر: این سرعت ویدیوی حرکت آهسته تولید می کند و بازی های ویدیویی را با اکشن سریع و خشمگین (مبارزه، تیراندازی، بازی های ورزشی) ضبط می کند. رفتن به بالاتر از 120 فریم در ثانیه، اتفاقی نادر برای اکثر فیلمسازان، به دوربینی با سرعت بالا نیاز دارد تا فیلم طبیعی و روان به نظر برسد.

قبل از شروع، نوع پروژه ای را که می خواهید انجام دهید مشخص کنید. این به شما کمک می کند تصمیم درستی در مورد نرخ فریم استفاده کنید. هر سرعتی مزایا و معایب خود را دارد، اما همه آن‌ها می‌توانند به شما در ساختن چیزی جذاب کمک کنند. در مورد نرخ فریم و توالی بیشتر کشف کنید یا چندین نرخ فریم را با هم ترکیب کنید تا سبک متمایز خود را ایجاد کنید.

تحویل فریم ریت

نحوه ارائه یک ویدیو، مانند از طریق YouTube یا پخش تلویزیون، و دستگاهی که شخص برای مشاهده ویدیوی شما استفاده می کند، می تواند گزینه های شما را برای نرخ فریم بسیار تحت تأثیر قرار دهد.

به چند مورد از رایج‌ترین مکان‌هایی که مردم ویدیوها را تماشا می‌کنند و نحوه ارائه ویدیو نگاهی بیندازیم.

پخش ویدئو در اینترنت

این به سرعت در حال تبدیل شدن به رایج‌ترین راه برای ارائه ویدیو است و بسیاری از سرویس‌های پخش جریانی از طیف گسترده‌ای از فریم ریت پشتیبانی می‌کنند.

برای مثال، اگر در حال ساختن یک ویدیوی YouTube هستید، می‌توانید با آگاهی از این که بینندگان هنگام تماشای آنلاین از فریم ریت آزار نمی‌دهند، کمی استراحت کنید. با این حال، به خاطر داشته باشید که تلویزیون‌های قدیمی و مانیتورهای رایانه ممکن است نرخ تازه‌سازی صفحه‌نمایش را نداشته باشند که بتواند نرخ فریم بالایی را تحمل کند.

تلویزیون

وقتی ویدیویی را برای تلویزیون تولید می کنید، بهتر است بین 24 تا 30 فریم بر ثانیه بمانید. این تضمین می کند که ویدیوهای شما واقع بینانه به نظر می رسند و با آنچه مردم از پخش تلویزیونی انتظار دارند مطابقت دارند. پخش زنده، مانند اخبار و ورزش، تقریباً همیشه با سرعت 30 فریم در ثانیه گرفته می شود، در حالی که برنامه های تلویزیونی و فیلم ها معمولاً با سرعت 24 فریم در ثانیه فیلمبرداری می شوند.

پروژکتورهای فیلم

سینماها و به طور کلی پروژکتورها هنوز یک روش فوق العاده محبوب برای مصرف ویدیو هستند. مانند پخش های تلویزیونی، فریم ریت باید روی 24 فریم در ثانیه نگه داشته شود، زیرا این امر به ویدیوی شما ظاهر و احساس «سینمایی» می دهد. همچنین می توانید با دانستن اینکه ویدیوی شما به درستی در اکثر پروژکتورها نمایش داده می شود، خیالتان راحت باشد.

فریم ریت اندازه فایل و زمان صادرات

فاکتورهای نهایی که در انتخاب فریم ریت باید در نظر گرفته شود اندازه فایل و زمان صادرات است. این دو بسیار ساده هستند – هر چه فریم ریت بالاتر باشد، تصاویر ثابت بیشتری در هر ثانیه ویدیو بسته بندی می شوند.

تصاویر بیشتر به معنای اطلاعات بیشتر است و اطلاعات بیشتر به معنای فایل های بزرگتر و زمان صادرات طولانی تر است. هنگام آپلود ویدیوها در سایت های پخش آنلاین مانند YouTube، Vimeo و TechSmith’s Screencast توجه به این امر به ویژه مهم است.

ویدیو با کیفیت بالاتر همیشه مطلوب ترین است، اما اندازه فایل های بزرگتر به اتصال به اینترنت و سخت افزار کامپیوتر بهتر نیاز دارد تا با بالاترین کیفیت پخش شود. این بدان معناست که افرادی که از مدرن ترین تجهیزات یا سریع ترین خدمات استفاده نمی کنند ممکن است از تجربه ضعیفی رنج ببرند.

نظرات نهایی در مورد فریم ریت

انتخاب فریم ریت نیاز به کمی تفکر دارد، اما اگر  نکات کلیدی ذکر شده در این راهنما را در نظر بگیرید ، پیدا کردن بهترین فریم ریت برای شما بسیار آسان است. کارشناسان اسپرلوس فناوری همواره در کنار شما هستند با ما در تماس باشید.